Ajuts individuals de menjador curs 22-23

02_ajuts_menjador_2025

A qui va dirigit

L’alumnat de P3 a 4t d’ESO escolaritzat en centres públics i concertats de famílies amb ingressos per sota dels llindars establerts a la convocatòria pot sol·licitar l’ajut individual de menjador a través del seu centre educatiu. A la ciutat de Barcelona aquests ajuts són gestionats pel Consorci d’Educació de Barcelona, mitjançant convocatòria pública.

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es presentaran a través d’un formulari telemàtic adreçat a l’alumnat que estigui matriculat o preinscrit per al curs 2022-2023, en un període inicial i quatre períodes oberts de sol·licituds:

· Període de juny 2022: entre el 16 de maig i el 15 de juny, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 17 de juny.

· Un cop finalitzat el període de juny, s’establiran períodes oberts de presentació de sol·licituds (noves peticions, alumnat nou vingut i situacions sobrevingudes)

  • Primer període obert de presentació de sol·licituds: entre el 5 i el 25 de setembre de 2022, ambdós inclosos.
  • Segon període obert de presentació de sol·licituds: entre el 26 de setembre i el 30 de novembre de 2022, ambdós inclosos.
  • Tercer període obert de presentació de sol·licituds: entre l’1 de desembre de 2022 i el 28 de febrer de 2023, ambdós inclosos
  • Quart període obert de presentació de sol·licituds: entre l’1 de març de 2023 i el 27 d’abril de 2023, ambdós inclosos.

Organisme responsable

Consorci d’Educació de Barcelona.

Informació

Per a més informació podeu visitar Ajuts individuals de menjador

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.