Ajuts per alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu per al curs 2021-2022

Family therapy. Schoolboy drawing family. Painting with colored marker. Drawing class. Homeschooling during covid-19. Back to school

Ja s’ha obert el termini per presentar els ajuts per alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu (beques NEE). El termini acaba el 30 de setembre.  La sol.licitud és telemàtica. Si es presenta la sol·licitud per mitjans telemàtics a càrrec del sol·licitant :
En aquells casos en que el sol·licitant de la beca es pugui identificar mitjançant qualsevol dels sistemes de firma acceptats a la seu electrònica del Ministeri, podrà generar un fitxer d’impressió amb tota la documentació a omplir per part de l’escola, l’EAP i el centre reeducador si pertoca. Un cop estigui tota la documentació omplerta, el sol·licitant podrà completar el procés de presentació de la sol·licitud, adjuntant tota la documentació omplerta en format PDF, a través de la seu electrònica del MECF, FINS EL DIA 30 DE SETEMBRE (inclòs).Si necessiteu suport, també podeu passar per secretaria per fer el tràmit. 
A qui va dirigit aquest ajutPer aquest nou curs, se’ns presenten dos novetats que us ressaltem a continuació:
1. Obligatori disposar d’un certificat/grau de discapacitat, en cas que la beca es sol·liciti per DISCAPACITAT. Per tant, si l’EAP marca “discapacitat” en el seu model de certificat, serà imprescindible acreditar aquesta condició en cas de ser requerida.
2. S’inclouen els alumnes amb trastorn greu de la comunicació i el llenguatge en la present convocatòria.

Alumnes escolaritzats en centres educatius espanyols que acreditin la necessitat específica de rebre suport educatiu i reuneixin els requisits establerts.

Si en voleu tenir més informació consulteu la pàgina de Consorci d’Educació de Barcelona: https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/ajuts_beques_i_subvencions/ajuts_de_menjador_escolar
Si voleu iniciar els tràmits telemàtics visiteu aquesta pàgina web

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.