Dia Escolar de la Pau i a No-Violència

14DIA ESCOLAR DE LA PAU I LA NO-VIOLÈNCIA.

Diumenge 30 de gener es va celebrar el DIA ESCOLAR DE LA PAU I LA NO-VIOLÈNCIA. 

L’equip docent de l’Institut Escola Eixample, va dissenyar un seguit d’activitats, tallers i dinàmiques per a les diferents comunitats d’infants i joves amb l’objectiu de fer-nos ressò d’aquesta celebració.

En acabar la setmana, vam construir entre tots una XARXA PER LA PAU, amb un recull de paraules diferents que suggereixen pau o que la fan possible i que ens agradaria que no faltessin mai en el nostre entorn.

Paral·lelament, amb motiu del 30G, Dia de la Pau i No-violència, des del Punt JIP s’ha ofert en hora de pati una dinàmica per poder treballar aspectes relacionats amb la Pau. En aquest cas, l’activitat consistia en pensar en paraules que s’utilitzen ( ja sigui de manera conscient o de manera insconscient ) per fer mal; insults que haguem rebut, paraules que haguem dit o expressions que escoltem. L’alumnat participant havia d’escriure-les primer en uns post-its per després classificar-les segons el grau de dolor que poden provocar a la persona que el rep i reflexionar sobre el motiu que porta a la persona agressora a dir-ho. #PuntJIP @bcn_joventut

Us compartim les fotografies de la setmana de la Pau en les diferents comunitats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.