Comunitat de petits: de 9 a 12:30 i de 15 a 16:30 hores

Comunitat de mitjans i grans: de 9 a 12:30 i de 15 a 16:30 hores

Comunitat de secundària:  pendent de ratificació

Si. Al matí, de 8 a 9 hores. 

A la tarda, des de les 16:30 fins a les 18:30 hores.

Si. Les extraescolars estan gestionades per l’associació EIXIC. Podeu saber-ne més en el següent enllaç: http://asoeixic.com/ 

Tenim menjador amb cuina pròpia, laboratori, taller de tecnologia, quatre patis diferenciats, gimnàs, sala d’actes, biblioteca, aula d’informàtica, hort, aules polivalents dotades d’equips multimèdia. 

Totes les aules disposen de projector i/o pissarra digital. 

Si, el nostre menú inclou productes ecològics i de proximitat. A la nostra cuina s’elaboren diferents propostes de menú adaptades a les diferents necessitats nutricionals dels infants i joves. 

En aquesta franja els infants dinen al menjador de l’escola acompanyats d’un equip d’educadors i educadores i gaudeixen d’un temps de lleure dinamitzat per monitors i monitores d’acord amb el projecte educatiu del centre.

Durant el curs 20/21, el monitoratge de l’espai migdia el gestiona l’empresa ABAC i el servei de cuina l’ofereix l’empresa SERHS. L’associació EIXIC ofereix la possibilitat de fer tallers d’aprenentatge durant aquesta franja. 

Si. Tenint en compte el contingut que s’està treballant a l’aula, es programen sortides per complementar els aprenentatges. El museu, la natura, les audicions musicals, el teatre, les descobertes del barri… Totes són altres entorns d’aprenentatge que afavoreixen la significativitat de les tasques realitzades a l’aula.

Des de P3 fins a 4t d’ESO, tot l’alumnat anem 3 dies de colònies amb l’objectiu de fomentar l’autonomia personal, reforçar les relacions socials, gaudir de l’entorn natural i fer descobertes en un ambient relaxat i ple de complicitats. Són colònies inclusives i des del centre afavorim la participació de tot l’alumnat. 

Les famílies esteu present en moltes activitats del centre tant dins com fora de l’aula. Podeu venir a explicar-nos un conte, fer-nos un taller d’aprenentatge, compartir el vostre ofici o les vostre aficions… qualsevol proposta és benvinguda!

Tenint en compte que el Departament d’Educació no sufraga el 100% del cost de l’educació d’un infant, demanem que cada família faci la una aportació anual que va destinada a la compra del material didàctic dels diferents espais d’aprenentatge, la provisió de material fungible per a l’alumnat, la restitució del material de tallers i laboratoris, l’adquisició de les llicències digitals de Secundària… 

La quota escolar del curs 20/21 ha estat de 200€ anuals, que es poden fraccionar segons les necessitats de la família. Aquest curs no s’ha inclòs en la quota la participació en les sortides extraordinàries.

Actualment, no és necessari que l’alumnat porti cap equipació esportiva, bata o motxilla específica. 

Per al proper curs s’ofereixen 50 places a P3, 4 d’elles reservades per alumnes NESE. Així mateix, preveiem la incorporació de 8 germans d’alumnes del centre. 

Per a 1r d’ESO s’ofereixen 35 places. 

En altres cursos cal consultar les vacants. 

Les dates del procés de preinscripció i matrícula previstes enguany són les següents: 

  • Febrer/març: portes obertes als centres
  • 23 de febrer-10 de març: sessions informatives virtuals de districte
  • 15-24 de març: preinscripció en línia a educació infantil i primària
  • 17-24 de març: preinscripció en línia a educació secundària
  • Abril: resolució i assignació de places
  • Juny: matrícula

Tot el procés de preinscripció i matrícula serà en format telemàtic; podeu trobar més informació en el següent enllaç:

Preinscripció i Matrícula 2021-2022