Material de treball

ドミノゲームで遊ぶ子供

Educació infantil

El material d’aula serà socialitzat, és a dir, el centre proporcionarà als alumnes llapis, colors, tisores i altre material fungible necessari per dur a terme les tasques en horari lectiu. El material serà desinfectat d’acord amb la normativa sanitària vigent per garantir-ne un ús segur. En relació amb el material individual tot ha d’estar degudament marcat. L’alumnat pot portar qualsevol model de motxilla, bata i equipació esportiva.
Els infants de P3 que es queden a dinar a l’escola portaran:
primaria

Educació primària

El material d’aula serà socialitzat, és a dir, el centre proporcionarà als alumnes llapis, colors, tisores i altre material fungible necessari per dur a terme les tasques en horari lectiu. El material serà desinfectat d’acord amb la normativa sanitària vigent per garantir-ne un ús segur. Pel que fa al material editorial, recordeu que cal marcar tots els llibres.
secundaria

Educació secundària

L’alumnat portarà el material propi degudament marcat i no el podran compartir. Les llicències digitals que s’usaran en algunes matèries les facilitarà directament el centre. Properament us comunicarem com serà el procés de pagament d’aquestes llicències digitals.
Departament d'Educació
XTEC
Edu 365
Aplicación de recursos al curriculum
epergam
Consorci d'Educació de Barcelona