Menús de setembre

02_ajuts_menjador_2021

Un cop finalitzat el procés de licitació per a la gestió del servei de menjador i de l’espai migdia, l’empresa que se’n responsabilitzarà a partir d’aquest curs és VALORS https://www.somvalors.com/

El servei de menjador s’iniciarà dilluns 13 de setembre per a l’alumnat des de P4 a 6è de Primària que hi està inscrit. Dimarts 14 s’iniciarà el torn de Secundària. Tal i com s’ha informat en anteriors comunicacions, els infants de P3 podran gaudir d’aquest servei a partir de dilluns 20 de setembre, ja que durant aquesta primera setmana es troben en període d’adaptació.

La inscripció al servei de menjador i espai migdia es realitza de manera online via l’aplicatiu de l’entitat Valors inscripcions.somvalors.com. Podeu consultar les instruccions per a la inscripció a l’enllaç instruccions i al següent enllaç trobareu un videotutorial per tal d’acompanyar-vos en el procés Videotutorial.El codi de l’aplicatiu és EIX1010.

Cap alumne podrà fer ús del servei sense haver realitzat el procés d’inscripció.

El pagament del servei de menjador i espai migdia es fa directament a l’empresa VALORS. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 93 427 47 34 o escriure un mail a info@somvalors.comAquí teniu els menús de setembre. 

Bon profit!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.