Per què fem treball cooperatiu?

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-12.11.02

El treball cooperatiu consisteix a treballar en grups heterogenis fins a 5 membres on tenen un objectiu comú a aconseguir. Aquesta metodologia té una estructura concreta de treball, és a dir, cada membre del grup té una funció en concret: coordinador, secretari, intendent, portaveu, ajudant; i creen un pla d’equip a cada inici de trimestre, per tant, l’hauran de respectar i aconseguir al llarg d’aquest i al final autoavaluar-se (un mateix) i coavaluar-se (entre els components del grup) per ser conscients del treball realitzat en el qual els permetrà millorar i així marcar-se nous objectius de treball i d’organització. 

A més a més, hi ha diferents tècniques per desenvolupar les tasques, com per exemple, la tècnica “1-2-4” o “el llapis al mig”

En conclusió, la importància de saber treballar cooperativament per la vida és fonamental. Aquesta metodologia els dona estratègies per organitzar-se, per saber què volen aconseguir, ser crítics constructius per millorar el treball i la manera de fer amb els diferents companys/es i els permet desenvolupar-se socialment de manera que cadascú pugui aportar allò que sap i així obtenir amb la suma de tots l’èxit del treball. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.