Programa Tutoria

Tutoria

El programa “Aplicatiu Tutoria” (AT) és una eina d’informació i comunicació entre el centre educatiu i les famílies.

Amb aquest programa informàtic es pretén establir una línia de informació per a les famílies sobre les dades dels seus fills i filles registrades al centre.

També ha de servir per informar de les incidències horàries que es puguin produir i establir una via de comunicació per la seva justificació.

Funcionament del programa de tutoria

A través d’aquesta aplicació podreu conèixer: faltes d’assistència (justificades o no), retards, anotacions i incidències. És molt important consultar setmanalment l’aplicatiu per conèixer les incidències en relació amb els vostres fills i les vostres filles.

Avisarem telefònicament a les famílies si el seu fill o filla ha faltat a primera hora del matí (sense constància de comunicació prèvia); inicialment els familiars responsables rebreu una trucada, més endavant aquesta comunicació serà amb un tokapp. 

Instruccions d’accés al programa de tutoria

  1. Accés a través de la web del centre: www.ieeixample.cat o directament 
  2. Al menú superior hi ha l’enllaç APPTUTORIA que ens porta a una finestra d’identificació, on s’ha d’introduir usuari i contrasenya.
  3. És molt important que entreu a Configuració/El meu compte i introduïu el número de mòbil i el correu electrònic on voleu rebre els avisos de l’aplicatiu tutoria. A l’apartat “Ajuda” teniu accés a un manual sobre els usos de l’aplicatiu.

Sol·licitud de justificació de faltes d’assistència

Teniu dues opcions per justificar les faltes del vostre fill/a.

Podeu proposar la justificació de la falta i enviar el justificant per la missatgeria de l’AT, com a adjunt. Amb el programa Tutoria, realitzant el següent procés:

Amb aquest procés, la família proposa la justificació de la falta, el tutor/a la rebrà i acceptarà o rebutjarà aquesta justificació.

  1. Accediu https://ieeixample.atutoria.com:444/index2.php amb el vostre usuari i contrasenya

2. En el menú principal, feu clic al botó Registre d’incidències.

3.Cerqueu el dia que voleu justificar des d’aquesta opció.

També podeu filtrar per el dies que tenen faltes sense justificar (F).

Si no us en sortiu, també podeu fer una trucada a consergeria, al telèfon de l’Institut Escola Eixample 932152683 i indicar la data, nom i cognom i grup de l’alumne i la justificació de la falta. La conserge us prendrà nota i introduirà aquesta informació a l’AT.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.